Pubquiz

Daag je vrienden, collega’s en andere relaties uit voor een pubquiz

Een pubquiz is niet meer weg te denken in jouw omgeving, iedereen heeft wel eens een pubquiz gedaan en je merkt ook dat het elke keer weer lastig is om antwoord te geven op vragen.

Een hoog IQ is niet nodig. Met gezond verstand kom je best ver en je hebt altijd nog je teamleden die kunnen bijspringen als je vastloopt.

Ken je de uitdrukking: Jeetje dat moet die persoon toch weten, klopt zittend op de bank weet je het altijd ?, maar onder het genot van een drankje en een beetje druk is het toch weer lastig en JA, Feestdeejay Ray weet er altijd een strikvraag tussen te stoppen.

De Pubquizen van Feestdeejay Ray staan gegarandeerd bol van entertainment. Hij voegt bij dit recept een persoonlijk tintje toe om de quiz samen te stellen met vragen over jullie bedrijf, club, woonplaats en/of  vriendengroep.

Tijdens de quiz zal Feestdeejay Ray ook jokers ter beschikking stellen, deze jokers kun je gebruiken om  je tegenstander het leven iets zuurder te maken of uiteindelijk toch voor jezelf te kiezen. (beetje egoïstisch natuurlijk, maar ja er kan er maar 1 winnen)

Maatwerk staat op nummer 1, samen met de organisator stel ik de quiz samen en jullie bepalen welk thema we gaan doen en hoelang de quiz mag duren.

Feestdeejay Ray is de uitgelezen persoon om deze quiz te presenteren, hij neemt hiervoor mee:

  • Groot scherm met beamer om alles goed op te zien
  • Geluid met draadloze microfonen
  • Avondvullende interactieve pubquiz
  • Pauzenummertje, dit mag maar 1 persoon weten

Jullie regelen de promotie voor de quiz en zorgen dat er genoeg mensen zijn die mee doen,

Zijn er nog minimale eisen voor de Pubquizen:

  • minimaal 25 personen.
  • Locatiemogelijkheden
  • Eventuele WIFI verbinding (Pubquizen kan op verschillende manieren)

In de pauze van de pubquiz kun je nog kiezen voor een superleuke muziekbingo van 30 minuten, waar ook nog eens prijzen zijn te verdienen.